Info

Audiovisuaalisen taiteen festivaali Reflektor saapuu juhlistamaan 100-vuotiasta Keravaa. Kaikille avoin tapahtuma muuttaa kaupungin ytimen taiteen näyttämöksi.

Festivaali tarjoaa upean kokemuksen viiden erilaisen teospaikan kautta, jotka kaikki sijaitsevat Keravan keskustan ulko- ja sisätiloissa. Matka alkaa rautatieasemalta kulkien kirjaston ja Aurinkomäen kautta päätyen vanhaan Anttilan kiinteistöön, seuraavan Purkutaide-näyttelyn esitystilaan.

Tule mukaan lumoavalle matkalle taiteen maailmaan, missä visuaaliset ja äänelliset elementit sulautuvat yhteen luoden unohtumattomia elämyksiä.

AIKA

Reflektor Kerava 100 Special aloittaa uuden vuoden.
Teokset ovat nähtävissä torstaista sunnuntaihin 25.–28.1.2024 klo 18.00–22.00.

Saavutettavuus

Festivaali on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtuma on esteetön.
Teostekstit ovat saatavilla tapahtumissa suomeksi ja englanniksi.
Tapahtumiin saa tulla opas- tai avustajakoiran kanssa. 

SAAPUMISINFO KERAVA

Paikalle pääsee kätevästi julkisella liikenteellä, ensimmäinen teos sijaitsee Keravan rautatieasemalla, mihin pääsee kätevästi junilla ja HSL:n busseilla.

HYVÄ TIETÄÄ

Tapahtuman aikana keskustan alueen valaistus on tavallista himmeämpi. Aleksis Kiven tie ja Paasikivenkatu suljetaan liikenteeltä Asematien risteyksestä Keravan torille asti. Paikalla on liikenteenohjaus ja tontille ajo on sallittu liikenteenohjaajien avustuksella.

JÄRJESTÄJÄ

Tapahtuman järjestää Reflektor Ry yhteistyössä Keravan kaupungin ja Sun Effects Oy:n kanssa. Reflektor Kerava 100 Special -tapahtuman kumppani on Taikaverstas. Tapahtumapaikkakumppanit: Keravan kaupunginkirjasto ja Purkutaide-kollektiivi.